cerseks blowjob

Posted on

– Sebenarnya aku mempunyai rasa sebut saja dengan nama Ratna aku sudah kenal dia sejak setahun yang lalu, awal ceritanya begini saat malam hari menunjukan petangnya aku dan Ratna masih dalam kuliah saat itu jadwalku memegang kunci ruangan kuliah kami jadi apabila orang belum datang atau sudah pergi duluan aku mengunci pintu agart privacy.
Selalunya aku dan Ratna hanya bercerita-cerita biasa saja. Tapi kali ini aku pun bercerita pasal seks. Mula-mula Ratna kemalu-maluan untuk bercerita denganku. Tapi lama-lama kemudian dia pun ikut sama bercerita pasal seks. Aku pun bertanya pada si Ratna pasal BLOWJOB. Dengan malu-malu Ratna memberitahuku dengan tepat. Katanya sumber pengetahuannya datang dari video lucah.
Ketika bercerita itu aku mula merapatkan badanku pada si Ratna. Semakin lama semakin rapat hingga pehaku bertemu pehanya. Tanganku naik kebahunya. Tetapi aku rasa lebih terangsang lagi. Tanganku kini menjalar turun keleher bajunya. Lehernya kuurut-urut lembut. Ratna memejamkan mata sambil berbunyi mendesah “Ah.. Ah.. Ss.. Ah ” mungkin merasa nikmat.
Sebaliknya suara si Ratna itu menambahkan rangsangan seksku dan aku semakin liar. Dari leher Ratna aku masukkan tanganku ke dalam leher bajunya. Agak sempit. Lalu kubuka butang bajunya yang atas.
Ratna memegang tanganku seperti menghalang tetapi dia tidak menarik tanganku. Bila butang bajunya terbuka, tanganku pun menjalar masuk merayap kedadanya. Rupa-rupanya Ratna tak pakai coli. Katanya dia tak suka pakai coli pada waktu petang dan malam. Sasaran tanganku adalah buah dadanya yang besar, mekar dan ranum. Buah dadanya itu kuramas-ramas lembut.
Aku rasa amat geram dengan kemekaran buah dadanya. Hampir keseluruhan tapak tanganku dapat menampung buah dadanya itu. Dimaktab ketika itu ramai guru-guru pelatih perempuan mempunyai tubuh yang montok dan buah dada yang mekar.
Salah seorang daripadanya adalah hjh girl yang mempunyai buah dada idaman para jejaka maktab. Ketika ini Ratna terkulai layu tersandar ditubuhku. Matanya terpejam rapat. Aku mula bermain-main dengan puting susunya. Putingnya yang lembut itu kumain-mainkan dengan hujung jari telunjuk dan kemudian kugentel dengan ibu jari. Ketika ini Ratna mengerang kenikmatan.
“Aaahh.. Ss.. Aaahh..” erangannya menambah rangsangan seksku lagi..
Aku rasa tak puas hati. Ketika tanganku beramas buah dada Ratna, baju Ratna belum terbuka sepenuhnya. Aku pun membuka kesemua butang bajunya. Lalu tersembol dua bukit mekarnya yang bulat dan ranum dengan puting yang kemerah-merahan.
Aku yang belum pernah melihat susu perempuan pun rasa geram. Aku ramas lagi susunya itu.. Aku urut.. Aku usap.. Aku belai.. Semua aksiku membuatkan Ratna semakin terkulai layu terkapar-kapar.. Apabila sedar buah dadanya terdedah (setelah 2 minit kubuka) Ratna cuba hendak menutup dengan tangannya.
“Malulah bang” kata Ratna.
Cepat-cepat aku pegang tangannya lalu kutarik ke arah bawah pusat atau lebih tepat lagi ke arah zip seluarku. Ratna seperti tahu apa yang perlu dibuat. Diluar seluarku Ratna mengurut-urut zakarku yang 50% tegang. Aku rasa seronok sekali. AKu mengharapkan kulit tapak tangan Ratna akan bersentuh dengan kulit zakarku.
Dua minit kemudian Ratna membuka zip seluarku perlahan-lahan. Aku rasakan degupan jantungku dan Ratna semakin kuat. Ratna menyeluk ke dalam zip seluar. Kali ini tangannya mengurut-urut zakarku didalam seluar tapi masih diluar seluar dalam.
Baru 5 kali urut Ratna pun menarik seluar dalamku dan mengeluarkan batang zakarku yang sudah 80% keras. Terpacaklah berdiri batangku sepanjang 6 inci. Ratna pun memegang dan mengurut-urut batangku dari bawah hingga kekepala butohku.
Ketika sampai dikepala butohku, tangan Ratna berpusing-pusing dikeliling kepala zakarku. Aku rasa amat seronok sekali. Rasa khayal dan ghairah. Lalu Kepala Ratna kutarik rapat dan kami pun berciuman panjang.
Kamu bermain lidah sambil aku menghisap-hisap lidahnya. Ratna merasa seronok apabila lidahnya kuhisap. Kami terus berciuman sambil aku meramas kedua-dua buah dadanya dan Ratna bermain dengan kepala butohku.
Kemudian tangan kananku cuba merayap masuk ke dalam baju jubah (baju panjang) kelubuk dicelah pehanya. Mula-mula aku hanya meraba diluar seluar dalamnya. Aku rasa tak puas. Aku cuba masukkan tanganku ke dalam seluar dalamnya. Cepat-cepat Ratna menghalang.
“Abang.. Tak perlu.. Biar Ratna saja yang buat pada abang ” kata Ratna.
Aku pun menarik tanganku kembali dan hanya bermain diluar seluar dalamnya. Walaupun hanya diluar seluar dalamnya, namun aku lihat Ratna kenikmatan. Matanya terpejam layu, tubuhnya semakin tersandar ke tubuhku.
Tiba-tiba Ratna berhenti mengancakkan (onanikan dengan tangan) zakarku lalu merenung zakarku sambil menjeling padaku. Kemudian perlahan-lahan Ratna menundukkan badannya sehingga kepalanya berada diatas kepala butuhku.
Ratna lalu memasukkan kepala zakarku ke dalam mulutnya lalu menghisapnya macam menghisap aiskrim yang sedap. Kali ini aku pula yang terkapar dibuat oleh Ratna sayang. Perlahan-lahan kepala Ratna turun dan naik berulang kali.
Ratna kelihatan agak kaku sedikit. Katanya ini adalah baru pertama kali dia menghisap zakar lelaki. Selama ini dia hanya menonton VCD dan mpg dari internet. Didalam mulutnya lidah Ratna menekan kuat ke atas ke arah batangku. Paling menyeronokkan apabila baldu lidahnya menekan bawah kepala butohku. Lepas tu Ratna mengeluarkan kembali zakarku dari mulutnya.
Kali ini Ratna menjilat-jilat pula kepala butohku. Aku rasa teramat geli sangat apabila Ratna menjilat-jilat lubang zakarku. Punggongku terangkat-angkat menahan nikmat. Ratna seperti suka melihat keadaanku begitu.
Lalu Ratna pun menjolok-jolok lubang zakarku dengan hujung lidahnya sambil tangannya mengurut-urut batangku ke atas dan kebawah. Kemudian lidah Ratna beralih ke arah batangku pula. Batangku dijilatnya dari bawah hingga kehujung kepala.
AKu rasa amat seronok. Aku pun menarik baju Ratna hingga terbuka lalu keletakkan diatas meja. Kelihatan tubuhnya yang puteh kemerahan dan montok berisi pejal (tidak gemuk dan tidak pula kurus).
Sememang Ratna kekasihku itu seorang yang aktif sukan ketika petang hari. Tempat mereka bermain adalah dewan maktab. Kalau pada hari jumaat, guru-guru pelatih perempuan akan menggunakan dewan tersebut dari pagi hingga kepetang. Ketika petang kami akan mengambil kesempatan berdatang didalam kuliah. Tiada siapa peduli dengan kehilangannya kerana masing-masing sebok beriadah. Bandar Capsa Susun Online
Aku merasa amat geram lalu kedua-dua tanganku mendakap kedua buah dadanya yang tergantung-gantung. Aku terus meramas, mengusap, membelai dan mengurut-urut lembut buah yang mekar ranum itu. Ratna masih meneruskan tugasnya menghisap butohku. Sekejap-sekejap kepalanya turun naik, sekejap lagi kedepan dan kebelakang. Baru aku tahu rupa-rupanya Ratna kekasihku ini pun ada kehebatan sebenarnya.
Beberapa minit kemudian aku rasa buthohku seperti nak meletup. Kepala buthku semakin kembang. Aku rasa seperti ada sesuatu yang nak memancut keluar. Aku sebenarnya ingin merasa bagaimana jika airmaniku memancut didalam mulutnya.
Tetapi aku tak mau mengotorkan mulutnya yang halus dan sedap itu. Dengan berat hati aku pun memaklumkan pada Ratna yang aku akan climaks. Ratna pun mengangkat tubuhnya kembali. Ketika inilah baru aku dapat melihat dengan tepat lagi 2 buah dadanya yang tergantung mekar dan kencang itu.
Aku rasa geram kembali. Lalu kusembamkan mukaku kedadanya dan putingnya kujilat-jilat. Ratna memeluk kepalaku lebih rapat kedadanya sambil mengerang-ngerang halus.
“Abbaangg.. Sss.. Aaahh.. Sss.. Ahh.. ” erangan Ratna.
Kemudian putingnya kuhisap dan kunyonyot dengan rakus. Ratna semakin kuat mengerang sehingga lehernya terdongak ke atas. Lalu aku pun mengenakan LOVE BITE pada dadanya dan lehernya yang halus berseh. Ratna semakin mengeliat apabila aku menjilat lehernya dari depan hingga kebelakang telinganya.
Setelah puas aku pun mengingatkan Ratna supaya menyambung kembali tugasnya untuk memuaskan aku. Ratna pun menyuapkan kembali kepala zakarku ke dalam mulutnya. Baru seminit Ratna mengulum kepala butohku, aku rasa seperti airmaniku hendak memancut semula.
Aku menarik kepala Ratna. Ratna seperti faham dan dan berhenti mengulum. Kali ini dia menggunakan tangannya pula mengancakkan (onani) butohku. Makin lama, semakin hampir airmaniku hendak memancut. Aku menarik tubuh Ratna rapat serapat-rapatnya pada ku sambil tanganku meramas-ramas buah dadanya. Beberapa saat kemudian.. Bandar Poker Online
SPLASH.. SPLASH.. SPLASH.. SPLASH..
“Arghh ss argghh ahh” aku mengerang kenikmatan sebaik saja airmaniku memancut hebat.
Ketika itu kami duduk dikerusi. Aku memejamkan mata menahan nikmat yang bukan kepalang. Rupa-rupanya adalah lebih nikmat lagi jika perempuan yang mengancak (onani) butoh lelaki daripada melakukan sendiri..
Beberapa minit kemudian baru aku rasa tenang dan tenteram. Aku tengok meja depanku ditompoki dengan beberapa titisan airmaniku yang memancut kuat tadi. Memancut kuat kerana ini adalah kali pertama zakarku disentuh perempuan. Tangan Ratna pula berlumuran dengan airmaniku.
“Banyak juga air abang tu..” kata Ratna sambil menunjukkan tangannya yang berlumuran airjusku. Agent Sakong Online
Dilantai pulak banyak bertompok-tompok air pekat puteh. Ratna pun membersihkan tangannya dengan tisu. Lepas itu kami pun cepat-cepat membersehkan meja dan lantai yang terkena airmaniku. Kami pun segera beredar dari kuliah. Ketika keluar dari kuliah aku terjumpa dengan kawan aku Mr. Pepsi yang sedang duduk ditangga bangunan bersama kekasihnya JOY. Rupa-rupanya mereka pun sedang berdatang.
“Eh lama juga kau.. Minta kunci kuliah” kata Mr Pepsi bila nampak aku keluar dari kuliah dengan Ratna.
Lepas tu mereka pun masuk dalam kuliah aku dan kunci pintu. Aku yakin mereka pun buat sama seperti yang kami buat. Kata Ratna dia pernah tengok diatas meja dibilik JOY ada kondom. Nampaknya mereka lebih teruk lagi. Inilah kebaikannya memegang kunci kuliah.
Semenjak hari itu Ratna akan memuaskan nafsuku dengan mulut dan tangannya setiap kali kami datang. Setiap kali datang tangan Ratna akan meliar didalam seluarku mengeluarkan apa yang patut dan sebagai balasannya tanganku pula meliar didalam celah bibir lubuk nikmatnya. Bandar DominoQQ Online
Rasa menyesal pulak kerana tak mengurat Ratna semenjak dari tahun 1 lagi. Kata Ratna, dia memang meminatiku semenjak tahun satu lagi. Tapi malu nak mulakan dulu. Tapi kami berpisah apabila keluar dari maktab perguruan. Kerana Ratna dihantar kedaerah Bel sementara aku di Daerah Bru dan Mu.
Namun kami sering bertelefon dan selalunya Ratna akan membisikkan kata-kata berahi dan erangan halus ditelefon. Hasilnya aku lebih rasa nikmat apabila mengancak (onani) butohku ketika bertelefon dengan Ratna.
Sehinggalah suatu hari Ratna menelefonku sambil menangis teresak-esak memaklumkan yang dia dipaksa kahwin dengan pilihan orang tuanya. Sedih memangg sedih tapi aku sudah merasai manisnya bercinta dengan Ratna.,,,,,,,,,,,,,,,,,,